Sommerlejr

Foto-dagbog

Dag 1. 29/6

Klik på pilen og se alle billederne.

Klik på billedet og se det i stor format.

Det er fra den første meget våde dag, hvor der blev redet mellem regndråberne, og trods uvejret, blev der lavet mad over bål.

Deltagerne var delt op i 3 hold, og der blev øvet dressur på banen.

Dag 2. 30/6

Klik på pilen og se alle billederne.

Vi red 3 hold i grusgraven. Alle fik prøvet at klatre op og ned af bakkerne. Sidste hold var turboholdet, der både sprang og var en tur gennem vandet og galopperede op af bakkerne. Der er desværre ingen billeder af det sidste hold, da fotografen red med.

Aftensmaden stod på pizza og bagefter stod der seletøjspudsning og striglekonkurrence på programmet. Der blev også løst forskellige opgaver.

Da det blev mørkt var alle på natvandring i grusgraven. Der var heldigvis ingen spøgelser, kun en masse trætte børn bagefter.

Dag 3. 1/6

Klik på pilen og se alle billederne.

Der blev sovet lidt længere efter nattens tur i grusgraven. Ellers gik dagen med træning til aftenens opvisning og tur i svømmebadet. Det var vist tiltrængt med et bad.

Forældrene kom kl. 17, og først var der opvisning, hvor børnene viste hvad de kunne. De havde alle rykket sig i løbet af weekenden. Bagefter var der fællesspisning, hvor forældrene havde medbragt en ret hver og til sidst snobrød over bål. Der var dejlig stor opbakning til arrangementet og hyggeligt samvær.

Sidste dag 2/6

 

Den sidste dag gik med ridning på banen og så fik Ronja et kursus i agility.

Derefter blev der ryddet op overalt og kl. 15 blev børn og heste afhentet.

4 dejlige dage er forbi, nu skal der bare hviles ud. Tak for i år. Vi håber at se jer igen til næste år.