Halloween 2015

For 10000 år siden blev kettinge grusgrav forbandet. Dengang var der kun grus og sten i grusgraven, men alligevel kastede den onde Tusmørkemester en forbandelse over grusgraven. Mange mennesker druknede i grusgraven i gamle dage. Børn forsvandt og blev aldrig fundet og hvis de blev fundet i live var de forandret og blev ondskabsfulde sataner, der mishandlede både mennesker og dyr.

Mange mange år er nu gået og i dag har alle glemt alt om ondskaben i grusgraven . Troels Jørgensen har lavet en smuk smuk park med buske, træer, søer og flotte stier og hestespring og alle tror at alt er i den skønneste orden, men ondskaben er vokset stille og roligt. Den er blevet provokeret af glæde og har fået kræfter fra lyden af glade børn, der legede i grusgraven af forelskede unge, der gik i grusgraven, fra alt det der gør os glade. Alt det ækle gode har fået tusmørkemesteren til at have så meget ondskab i sig, at ondskaben nu er blevet , som en kæmpe vulkan midt i krusgraven under Troelshøj.

I aften vil ondskaben ud , den vil klæbe sig til jer alle som en overmoden bums, der bliver trykket ud og bare sprøjter ud over jer og gør jer bange, syge og svage. Overmagten er stor dernede , måske møder i ikke selveste tusmørkemesteren, men hans ondskabsfulde udsendinge er overalt . I vil møde svævehekse, baglændmænd, kannibalklovne , tusmørketjenere og mange mange flere fra underverdenen.

Alt håb er måske ude for os mennesker i kettinge, det ser håbløst ud og alligevel må vi sende jer af sted, for der er håb for os, hvis I kommer levende igennem grusgraven. Tusmørkemesteren leger med jer….. han har lavet en flænge i tidskaplsen i grusgraven og inviteret Natfolket der levede for 500 år siden tilbage til nutiden. Natfolket var en gruppe skrækkelige mennesker, som almindelige mennesker var bange for os som havde de værste jobs man kan tænke sig.

De kørte rundt om natten og tømte latriner, dvs. lortetønder. De hjalp også bødlen med at torturere fanger og når bødlerne havde hængt folk var det natfolket der sørgede for at begrave de hængte. De var beskidte, ulækre og ville gøre alt for penge. De snød og stjal og deres børn fik ikke lov til at gå i skole med almindelige børn, men måtte blive natfolk som deres forældre.

Når I møder natfolket vil de hjælpe jer, hvis i tør møde dem – de vil bede jer om tjenester, så I kan tjene guldmønter til at betale færgemanden inden i kan slippe ud af grusgraven. Hvis I ikke tør eller kan klare de opgaver, som de giver jer vil I mangle guldmønter til at alle fra gruppen kan komme levende over broen til sikkerhed. Færgemanden slipper ingen over, der ikke kan betale for overgangen fra dødsriget til de levendes rige , med mindre I består en usædvanlig ulækker og skrækkelig prøvelse hos ham.

( her er det, at færgemanden har nogle guldmønter på bunden af en skål med levende melorme, som de skal tage op for at få de guldmønter, som de evt. mangler for at komme over broen alle sammen )